Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1101)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Etika e financave

 Nga Christine Lagarde, FMN Tashmë prej kohësh ne kemi vijuar të trajtojmë temën e etikës në sektorin e financës. Qëllimi? Për të rigjallëruar ‘objektivët’ e sektorit financiar, qëllimin e tij dhe një përgjegjësi më të gjerë ndaj shoqërisë. Pas së ...

Read More »