Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1102)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Ulrike Lunaçek qëndron sot në Prishtinë

Nënkryetarja e Parlamentit Evropian dhe Raportuesja për Kosovën, Ulrike Lunaçek, sot do të qëndrojë në Kosovë. Lunaçek do të mbajë një konferencë për media në Qendrën Informative dhe Kulturore të BE-së në Prishtinë. Vizita e Lunaçekut në Prishtinë bëhet pas publikimit ...

Read More »

Interkonektori Bullgari-Rumani vihet në shfrytëzim

Operatorët e gazit Shoqëria Aksionare “Bullgartransgaz” dhe “Transgaz” SA – Rumania përfunduan ndërtimin e lidhjes së gazit midis Bullgarisë dhe Rumanisë. Interkonektori është me një gjatësi të përgjithshme nga 25 kilometra 2.1 kilometra prej së cilës kalojnë nën lumin Danub. ...

Read More »