Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1107)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Sot është dita e reflektimit në Bullgar

4 tetori është dita e reflektimi para zgjedhjeve të parakohshme parlamentare ditën e diele më 5 tetor. Dita e reflektimit ndalohet agjitacioni paraelektoral dhe nuk është e lejueshme si të përhapen materiale të agjitacionit ashtu edhe të asgjësohen materiale të ...

Read More »

Biznesi: Qeveria të luftojë informalitetin

Drejtoresha ekzekutive e Dhomës Amerikane të Tregtisë, Floreta Luli Faber thotë se aktualisht informaliteti i lartë është pengesa më e madhe për të bërë biznes në Shqipëri. “Nëse kompanitë shikojnë që ka një përmirësim në raport me marrëdhëniet e tyre ...

Read More »