Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1120)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Për sa Europë kanë nevojë europianët?

Nga:Joschka FISCHER Është absurde të mendosh dhe shtetet kombe historike të Europës janë përgjigje ndaj realiteteve të globalizuara të shekullit të njëzet e një. Vendimet më të rëndësishme botërore të këtij shekulli nuk do të bëhen në mënyrë demokratike në ...

Read More »