Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1130)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Deficiti diplomatik i Trump

Christopher HILL Duke përdorur më së shumti forcën ushtarake, presidenti amerikan Donald Trump ka treguar se po bën të kundërtën e diplomacisë së paraardhësit të tij, i cili u mbështet te dialogu dhe bisedimet. Lidhja e pikave strategjike mes Afganistanit, ...

Read More »

Mungesa e reshjeve, Fierza bie në 278 m

Shqipëria mund të përballet me një situatë të vështirë hidroenergjetike këtë vit për shkak se reshjet e pakta kanë bërë që rezerva hidrike të bjerë në kuotat më të ulta të viteve të fundit. Të dhënat zyrtare nga Enti Rregullator ...

Read More »