Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 12)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Një multilateralizëm i fragmentuar?

Nga:Kemal DERVISH Me strukturat multilaterale nën sulm, një sistem i ri në të cilin grupimet e vendit do të formulonin grupet e tyre të rregullave, mund të duket si një alternativë e besueshme. Por tendenca drejt ndërvarësisë ekonomike dhe madje ...

Read More »

Nacionalistët e Europës po marshojnë

Nga Wolfgang Münchau Takimi i javës së kaluar midis Viktor Orban dhe Mateo Salvinit, ishte më shumë se sa vetëm fillimi i një miqësie të bukur. Partneriteti anti-emigracion, i formuar nga kryeministri hungarez dhe ministri i Brendshëm i Italisë është ...

Read More »