Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1380)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Viti i trazirave i Turqisë

 Ka kaluar një vit që nga dështimi i grushtit të shtetit në Turqi dhe ka ende pyetje me bollëk, rreth të ardhmes së vendit. Përpjekja e grushtit të shtetit të vitit të kaluar ishte tejet dramatike. Avionë F-16 të rebelëve ...

Read More »