Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1390)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Dorëhiqet bashkëshorti i Elisa Spiropalit

Drejtori i Ndërmarrjes së Ujësjellësit të Fierit Salarjon Totaj ka dhënë dorëheqjen nga detyra disa ditë më parë. Kërkesa e tij është pranuar nga Këshilli Mbikëqyrës i shoqërisë aksioneve të këtij institucioni në Fier dhe në vendin e tij është ...

Read More »