Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 14)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

BE i tregon kufijtë Boris Johnsonit

Pas fillimit të mandatit të qeverisë së re britanike, frontet midis Londrës dhe Brukselit mbeten të ngurta. Sidoqoftë, Bashkimi Evropian nuk dëshiron të afrohet me të vërtetë me kryeministrin Johnson për Brexit-in. Presidenti në detyrë i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker ...

Read More »

BE hap proces gjyqёsor kundёr Hungarisё

Hungaria ndjek njё politikё tё ashpёr azilimi. Qeveria e kryeminstirt Orban nuk frenohet as prej fushatave tё shpifjes. Meqёnёse ky vend nuk ka reguar ndaj paralajmёrimeve duhet tё pёrgjigjet para Gjykatёs Europiane. Gjykata Europiane nё Strazburg ёshtё aktivizuar, pasi ligji ...

Read More »