Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1400)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

“Të gjithë ishin të lumtur!”

Kriza financiare e vitit 2008 shkaktoi rënien më të madhe ekonomike, që nga Depresioni i Madh. Po përse ndodhi dhe kush duhet fajësuar… Kriza financiare e vitit 2008 ishte një fatkeqësi për të gjithë të prekurit, duke shkaktuar një rritje domethënëse ...

Read More »