Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1420)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Lindja e mesme moderne

Mimoza GOLIKJA  Shpesh është thënë se historia  moderne e Lindjes së Mesme që fillon dhe  përfundon me  marrëveshjen  Sykes-Picot 1916, nënshkruar një shekull më parë, është shkaku i konfliktit në Lindjen e Mesme. Por sipas studjuesve referuar arkivave kombëtare të ...

Read More »