Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1421)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Kush është mik, e kush armik i Rusisë?

Miqtë dhe armiqtë e Rusisë ndryshojnë gjatë historisë, varësisht nga interesat dhe momenti. Kjo më së miri mund të përshkruhet në raportet me Turqinë, por edhe me Poloninë e Amerikën, shkruan shkrimtari Viktor Jerofejev. Viktor Jerofejev Shkrimtar rus Po shkruaj ...

Read More »