Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1422)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Zbutja e populistëve

Nga Javier Solana Një fitore e populizmit do të tregonte se klasa politike, i ka lënë vërtetë në baltë qytetarët e vet. Fitorja e fushatës në Mbretërinë e Bashkuar, për të lënë Bashkimin Evropian, duhet të na kishte tronditur dhe ...

Read More »