Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1438)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Libra të mallkuar

Nga Libri i të Vdekurve në Egjiptin e lashtë, deri tek faqet delirante të Hitlerit. Nga protokollet e të urtëve të Sionit, tek Bibla e Satanait. Edhe sot e kësaj dite, këta tekste të mbushur me urrejtje dhe gjak, duket ...

Read More »