Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1450)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Pagesat për drejtuesit, ulen bonuset

Cilat janë pagesat për nivelet drejtuese në Shqipëri. Sektorët që paguajnë më shumë dhe tendenca. Sa ka ndikuar kriza ekonomike e viteve të fundit në ritmet e rritjes së pagave e shpërblimeve për bankat, telekomunikacionet, naftën dhe energjinë etj… Ndërsa ...

Read More »

Bilanci negativ i Kosovës me CEFTA-n

Marrëveshja për Tregti të Lirë në Evropën Qendrore, e njohur me shkurtesën CEFTA, përveç efekteve pozitive që i ka sjellë Kosovës në aspektin politik, rezultatet kanë qenë të mangëta e në shumë raste edhe të dëmshme për ekonominë, konsiderojnë zyrtarë ...

Read More »