Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1451)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Kina ka mbi 200 mijë gazetarë

Kina ka rreth 208 mijë gazetarë të regjistruar, përfshi afro 117 mijë që punojnë në televizion. Administrata Shtetërore e Shtypit, Botimeve dhe Radio Film Televizionit e bëri këtë deklaratë në Ditën e Gazetarëve. Gazetarët meshkuj përbëjnë rreth 53 për qind dhe ...

Read More »

Nis “lufta” në tregun e birrës

Industria e birrës vendase po përballet me ulje të kërkesës dhe njëkohësisht edhe me shtimin e aktorëve në treg. Ata kërkojnë të respektohet taksimi në bazë të importit apo prodhimit. Por, qeveria, në paketën e re fiskale, po planifikon të ...

Read More »

Sot në 11:30, UNESCO vendos për Kosovën

Sot në agjendën e Konferencës së Përgjithshme të Agjencisë së Kombeve të Bashkuara për Arsim, Shkencë dhe Kulturë – UNESCO, do të merret edhe vendimi final për anëtarësinë e Kosovës në këtë agjenci. Në agjendë, pikë e ditës për diskutim ...

Read More »