Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1460)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Mabus: SHBA, përkushtim ndaj Kosovës

Sekretari amerikan i marinës, Ray Mabus, tha në Prishtinë se Shtetet e Bashkuara u kushtojnë rendësi të veçantë marrëdhënieve me Kosovën. Sekretari amerikan i marinës, Ray Mabus, tha të martën në Prishtinë se qeveria dhe ushtria amerikane do të vazhdojnë ...

Read More »