Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1462)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Brexit: BE nuk i kontrollon dot më krizat

Interviste nga politologia Ulrike Guérot, shefe e Katedrës për Politikën Evropiane dhe Kërkimet Demokratike në Universitetin e Danubit në Krems/Austri. “Evropa duhet të riorganizohet pas daljes së Britanisë së Madhe nga BE. Zemërimi i kuptueshëm i qytetarëve me BE, shpërtheu”, thotë politologia Ulrike ...

Read More »

Protestë kundër HEC-eve; “Larg duart nga Valbona”

Aktivistë të shoqërisë civile dhe banorë të komunitetit në Tropojë protestuan përpara Ministrisë së Energjetikës dhe Kryeminsitrisë kundër ndërtimit të disa hidrocentrale në luginën e Lumit të Vabonës. Me moton “Larg duart nga Valbona”, protestuesit denoncuan koncesionet, pasi sipas tyre, ...

Read More »