Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1470)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Washington Times, Zëri moderator i Shqipërisë

Nga Jason Katz për Washington Times Vendi me maxhorancë muslimane tërheq interesin perëndimor për stabilitetin evropian Gjatë fundit të shekullit të XX-të, në periudhwn e zgjimit nga pëmbysja e komunizimit dhe fillimi i shpërbërjes së ish-Jugosllavise, triumfalistët trumpetonin në të ...

Read More »