Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1475)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Greqia: studim për linjë hekurudhore me Shqipërinë

Këshilli i Rajonit të Epirit, në Greqinë  Veriore,  ka shpallur konkurimin për këshillim teknik  dhe studimin mbi zhvillimin  e ndërtimit të rrjetit hekurudhor mes këtij rajoni dhe Shqipërisë. Sipas burimeve  zyrtare greke kompania që do të studiojë ndërlidhjen e  dy rrjeteve hekurudhore mes Greqisë dhe Shqipërisë,  ...

Read More »