Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1476)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

A po lëkundet Europa?

Autorë të ndryshëm, pjesëmarrës në forumin e Carneige Europe, debatojnë rreth sanksioneve të BE-së ndaj Rusisë. Knut Fleckenstein – Zëvendëskryetar i Grupit të Aleancës Progresive të Socialistëve dhe Demokratëve në Parlamentin Europian Sanksionet e BE-së kundër Rusisë u miratuan në kundërpërgjigje ...

Read More »