Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1479)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Intervista/Pse nuk po vijnë investimet kineze?

Geri Selenica Drejtor Ekzekutiv, Qendra Shqiptare për Studime Strategjike Përtej konspiracioneve gjeopolitike, arsyeja reale se pse investimet e mëdha kineze që kanë “pushtuar” rajonin mungojnë në Shqipëri është se qeveria jonë nuk i ka orientimet e qarta dhe projektet fizibël. Në ...

Read More »