Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1486)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Protesta anti Trump në SHBA

Trump gjatë fushatës aktuale tërhoqi vëmendje të madhe publike në Shtetet e Bashkuara dhe më gjerë, për shkak të retorikën e tij anti-myslimane dhe radikale. Lartësia e garës zgjedhore për kandidatët presidencialë përpara zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara mbrëmë ...

Read More »