Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1492)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Bullgari: Do dislokohen teknika ushtarake amerikane

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të dislokojnë tanke, artileri dhe teknikë të tjerë ushtarake në Evropën Lindore dhe Qendrore, tha ministri amerikan i mbrojtjes Ashtën Kartër në Talin të Estonisë. Ministri saktësoi se Bullgaria, Rumania, Polonia dhe tri republikat ...

Read More »