Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1496)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

A ka vdekur pakti NATO-Rusi?!

Carl Shreck Kur NATO dhe Rusia kanë nënshkruar marrëveshjen historike të bashkëpunimit në vitin 1997, zyrtarët e kanë cilësuar atë si “veprim të zgjuar”, me të cilin ka marrë fund Lufta e Ftohtë dhe ka nisur të agojë bashkëpunimi “në ...

Read More »