Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1500)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Sa për sy e faqe – Hungaria dhe refugjatët

Mijëra refugjatë presin në të ashtuquajturën zonë tranzit në vendkalimin kufitar Serbi-Hungari. Rrethuar me çelik dhe tela me gjemba është vrima përmes së cilës mund të hyjnë në Hungari mijëra refugjatë që presin gjithë durim në të ashtuquajturën zonë tranzit ...

Read More »