Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1507)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Adem Demaçi, sot mbush 80 vjet

Veprimtari i shquar shqiptar dhe simboli i rezistencës kombëtare, Adem Demaçi sot mbush 80 vjet. Në vitin 1936, 26 shkurt, Demaçi u lind në fshatin Lupq të Podujevës. Për shkak se Demaçi ishte angazhuar politikisht kundër regjimit jugosllav mbajti 28 ...

Read More »

Greqia tërheq ambasadorin e vet në Austri

Greqia vendosi të enjten të tërheqë ambasadorin e vet në Austri, lidhur me problemin e imigrantëve dhe të refugjatëve. Sipas deklaratës të Ministrisë së Jashtme të Greqisë, vendet anëtare të BE-së “kanë ndërmarrë veprime të njëanshme dhe kanë shkelur ligjin ndërkombëtar ...

Read More »