Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1510)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Ndikimi rus në Maqedoni

Një skandal përgjimi në Maqedoni e ka futur vendin në një krizë politike dhe ka nxjerrë dhjetra mijëra njerëz në rrugë për të protestuar për atë që ata e shohin si një abuzim të pushtetit dhe korrupsion nga qeveria. Shtetet ...

Read More »