Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1587)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Në ruajtjen e hapësirës detare shqipare

Mimoza GOLIKJA Sigurimi dhe ruajtja e sovranitetit të hapësirës detare të Republikës së Shqipërisë në bashkëpunim me strukturat e tjera të Forcave të Armatosura, zbatimi i ushtrimit të ligjshmërisë në det në bashkëveprim me institucionet shtetërore me interesa në hapësirën ...

Read More »