Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1595)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Emigrantët, Shqipëria dhe rreziqet e mundshme

Organizata të të drejtave të njeriut dhe ekspertë ligjorë po shprehin shqetësimin për mundësinë e kalimit të refugjatëve sirianë dhe irakianë, shumica gra dhe fëmijë, nga Greqia në Shqipëri, tani që rruga kryesore e Ballkanit për në Evropë, është bllokuar ...

Read More »