Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 17)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Rama: Shmangëm kolapsin financiar në 2013

Kryeministri Edi Rama deklaroi gjatë konferencës së fundvitit me gazetarët, se Shqipëria ishte në prag të kolapsit financiar në fund të vitit 2013. “Ne e kemi shmangur kolapsin financiar në 2013. Po t’i referoheni të gjitha bisedimeve me Fondin Monetar ...

Read More »

Taksat dhe tatimet e reja pas 1 janarit

Cilat janë variantet përfundimtare të ndryshimeve fiskale që pritet të hyjnë në fuqi vitin e ardhshëm. Nga ndryshimet për ngarkesën fiskale të pagave, uljen e dividendit deri te shtrëngimet për të luftuar evazionin e individëve me të ardhura të larta ...

Read More »