Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1744)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Sot është dita e reflektimit në Bullgar

4 tetori është dita e reflektimi para zgjedhjeve të parakohshme parlamentare ditën e diele më 5 tetor. Dita e reflektimit ndalohet agjitacioni paraelektoral dhe nuk është e lejueshme si të përhapen materiale të agjitacionit ashtu edhe të asgjësohen materiale të ...

Read More »

Biznesi: Qeveria të luftojë informalitetin

Drejtoresha ekzekutive e Dhomës Amerikane të Tregtisë, Floreta Luli Faber thotë se aktualisht informaliteti i lartë është pengesa më e madhe për të bërë biznes në Shqipëri. “Nëse kompanitë shikojnë që ka një përmirësim në raport me marrëdhëniet e tyre ...

Read More »

Importi i makinerive e paisjeve rritet 8,2

Politika ekonomike dhe lehtesite fiskale po reflektohen ne rritjen e investimeve private gjatë këtij viti. Sipas të dhënave zyrtare nga raporti i Bankës së Shqipërisë, gjatë këtij viti është rritur importi i makinerive dhe pajisjeve me rreth 8,2% ose në ...

Read More »

Problemet me Shërbimin Sekret amerikan

Shefja e Shërbimit Sekret amerikan tha se shkeja e fundit e sigurisë në Shtëpinë e Bardhë gjatë së cilës një veteran iushtrisë hyri në rezidencën presidenciale para se të ndalohej, është e papranueshme dhe premtoi të sigurojë që nuk do ...

Read More »