Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1756)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Projekte të përbashkëta mes Serbisë e Kinës

Gjatë vizitës së kryeministrit Alleksandar Vuçiq nga pak kohë më parë në Kinë janë shqyrtuar mundësit e përparimit të bashkëpunimit mes dy shteteve, kurse rezultati më i rëndësishëm është pajtimi për mbajtjen e Samitit të 16-të të kryeministrave të Evropës ...

Read More »

Aleksander Vuqiq: Bashkëpunim ekonomik me Kuvajtin

Kryeministri i Serbis Aleksandar Vuqiq, ka pritur delegacionit te grupit te Deputeteve te miqve shtetit te Kuvajtit per perparimin e marrdhenjeve bilaterale, politike dhe ekonomike, posaçerishte ne sferen e ekonomise, shendetsise, turizmit, sportit dhe arsimit. Vuqiq ka falenderuar ne ndihmen ...

Read More »