Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1947)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Karburantet, 6 kompani në proces falimentimi

 Të paktën 6 kompani të karburanteve, grosistë dhe të tregtimit me pakicë janë përfshirë në procedurat e falimentit, ndërsa të tjera janë në vështirësi. Sipas të dhënave nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, në listën e subjekteve të naftës që ...

Read More »