Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 2)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Të vetmet që lulëzojnë, varfëria dhe korrupsioni

Preç Zogaj   Çdo javë publikohen studime, raporte, anketa dhe investigime që skanojnë Shqipërinë reale, atë të tryezës dhe xhepit të qytetarëve, të kostos së jetesës, të rrogave,  pensioneve, shpenzimeve, çmimeve, mundësive, vështirësive, e tjerë e tjerë, pra një paketë elementësh ...

Read More »