Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 20)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Maqedonia dhe Serbia bashkëmenaxhojnë kufirin

Maqedonia e Veriut dhe Serbia nga e hëna kanë menaxhim të përbashkët kufitar. “One-stop-shop” do të thotë procedura më të thjeshta, që zbatohen në një vendkalim të përbashkët kufitar. Projekti i ashtuquajtur “One stop shop” synon kontrolle kufitare dhe doganim ...

Read More »

Skocia: Exit për shkak të Brexit?

Më 2014 dështoi për pak referendumi për pavarësinë. Por Brexiti që kërcënon tani mund të sjellë një kthesë duke u bërë shkas për shkëputjen e Skocisë nga Mbretëria e Bashkuar. Në Skoci po zhvillohet aktualisht festivali më i madh i ...

Read More »