Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 24)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Buxheti 2019 mbështet rritjen ekonomike 4.3%

Buxheti 2019 mbështet rritjen ekonomike në masën 4.3%, krijimin e vendeve të reja të punës, si dhe financon në një përmasë të plotë reformën në drejtësi. Kështu deklaroi sot, ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj i pranishëm në takimin e Këshillit Konsultativ ...

Read More »