Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 27)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Shqipëri-Kosovë, dakordësohen masat për licencat

Komisionet Teknike për transport tokësor të Shqipërisë dhe Kosovës, dakordësuan masat për respektimin e licencave dhe kushtet nga operatorët respektivë të të dy vendeve. Në takimin e zhvilluar në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit të Kosovës, delegacioni shqiptar përfaqësohej nga ...

Read More »

Irani rrëzon një avion amerikan pa pilot

Irani goditi dhe rrëzoi një avion amerikan pa pilot të enjten në një incident, që zyrtarët iranianë thanë se ndodhi mbi territorin e vendit. Por zyrtarët amerikanë thanë se incidenti ndodhi në hapësirën ajrore ndërkombëtare. Sipas Iranit, droni i tipit ...

Read More »