Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 33)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Poloni, nis Foroumi i 28-të Ekonomik “16+1”

Forumi i 28-të Ekonomik i “Bashkëpunimit Kinë-Vende të Europës Qendrore e Lindore” nisi të martën në qytezën Krynica të Polonisë Jugore. Pjesëmarrësit në forum shkëmbyen pikëpamjet mbi vlerat dhe interesat e Europës. Tema vjetore e forumit është “Europa me vlera ...

Read More »

Rënie e investimeve të huaja në Bullgari

Organizata me autoritet e punëdhënësve bullgarë “Dhoma Ekonomike Bullgare” (Bulgarian Industrial Association) shpalli të dhëna tepër shqetësuese për investimet e huaja në Bullgari gjatë 10 viteve të fundit. Për këtë periudhë ato kanë shënuar rënie 10 herë në vlerë absolute ...

Read More »