Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 40)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

     T’ja  fusësh vetes!

Nga Stiljan DEDJA Zgjedhjet e 30 Qershorit  treguan, që opozita shqiptare me në krye partinë demokratike,  kanë ndjekur besoj, një rrugë të gabuar, apo strategji jo efikase për arritjen e fitores dhe realizimit të objektivit  të saj. Ajo tashmë ka ...

Read More »