Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 42)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Ekspansioni bullgar i telekomunikacioneve në Ballkan

Shoqëria e aksionarit kryesor të Kompanisë Bullgare të Telekomunikacioneve (BTK) Spas Rusev dhe e afaristit shqiptaro-bullgar Elvin Guri blen “Telekom Albania”. Lajmin e bëri të ditur zyrtarisht pronari gjerman i operatorit të telefonisë së lëvizshme “Deutsche Telekom”, dhe i kompanisë ...

Read More »

Njëpërdorimshat!

Nga Mero Baze Parta Demokratike e Lulzim Bashës zgjodhi sot një Kryesi të re, e cila së bashku me ekipin e ri drejtues të partisë, vizaton panoramën e një partie pa asnjë produkt politik, për pesë vitet e drejtimit nga ...

Read More »