Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 48)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Venezuelë, nis përçarja mes ushtrisë

Një prej zyrtarëve më të lartë ushtarakë në Venezuelë Jose Luis Silva, i ndërpreu hapur lidhjet me liderin e vendit Nicolas Maduro. Silva dha dorëheqjen nga posti i atasheut të mbrojtjes në SHBA dhe deklaroi se mbështet udhëheqësin e opozitës ...

Read More »

Skënderbeu që i takon Konicës

AUREL PLASARI  Nuk bënte të mbyllej viti 2018, i shpallur si Viti Mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut, pa përkujtuar një kontribuues me veprën te themelet e Studimeve skënderbegiane shqiptare dhe që ndodh, padrejtësisht, t’i lihet heshtjes. Qoftë në formatin e Ligjëratave ...

Read More »