Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 5)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Çfarë është saktësisht Perëndimi?

Nga Bradley J.Birzer Në pjesën më të madhe të Mesdheut të lashtë, Perëndimi ishte vendi i perëndive, i njohur si Ishujt e Bekuar, Mbretëria e Bekuar, ose Atlantida. Plutarku ka shkruar:”Këto quhen Ishujt e Bekuar; shiu atje bie rrallë dhe ...

Read More »