Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 50)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

“Ilaçet e skaduara nuk përdoren”

Ndonëse është krijuar një dëm financiar në vlerën e afro 480 milionë lekëve për shkak të barnave të skaduara në harkun kohor prej 10 vitesh, drejtues të Qendrës Spitalore Unversitare garantojnë se këto barna nuk përdoren për pacientët. Sistemi elektronik ...

Read More »

28 vjet nga bashkimi i Gjermanisë

Gjermania sot shënon 28 vjetorin e bashkimit. Më 3 tetor të vitit 1990, Gjermania zyrtarisht u bashkua, me synimin që dy pjesët e vendit të jenë të zhvilluara në të njëjtën masë në një të ardhme të afërt. Në kujtesën ...

Read More »

Sot Shqipëria del në tregjet ndërkombëtare për Eurobondin, kërkon 500 milionë euro hua

Pas një jave intensive takimesh me investitorët në disa prej qendrave kryesore financiare europiane, sot pritet finalizimi i një procesi të rëndësishëm për ekonominë dhe financat shqiptare, dhe kredibilitetin e vendit në tregjet ndërkombëtare të kapitalit. Shqipëria synon të marrë hua deri në 500 milionë euro, përmes emetimit të Eurobondit, me afat ...

Read More »