Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 51)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

“Ballkan Film Market” në Tiranë

Edicioni i dytë i “Balkan Film Market” çeli dyert dhe do të vijojë deri më shtatë tetor duke e shndërruar Tiranën në kryeqytetin e filmit ballkanik. Në të marrin pjesë rreth 250 profesionistë të kinematografisë nga 25 shtete. Nëpërmjet tij ...

Read More »