Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 52)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Ndjenja pranverore gjermano-franceze

Christian F.Trippe 56 vjet më vonë, gjermanët dhe francezët përtërijnë partneritetin e tyre. “Marrëveshja e Ahenit” është më tepër se folklor politik. Sepse ajo mund të sjellë një fillim të ri evropian Një atmosferë e sforcuar ndodhet gjithmonë në ajër, ...

Read More »