Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 58)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Pse duhet rilexuar sot Aristoteli

Nga: EDIT HOLL Në Liceun e tij në Athinë, Aristoteli zhvilloi një model për maksimizimin e lumturisë, që mund të zbatohej nga individë dhe shoqëri të tëra, dhe është ende i rëndësishëm sot. Që nga mesi i shekullit XVIII-të, bota ...

Read More »