Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 59)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Loja e tepruar e Putinit

Nga: Christopher HILL Liderët e Greqisë dhe Maqedonisë (së Veriut) e kryen mirë detyrën e tyre, duke iu përgjigjur agresionit rus me ndershmëri dhe guxim. Çështja është nëse edhe të tjerët do të bëjnë të njëjtën gjë! Politika e jashtme e ...

Read More »