Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 60)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Marku pret ish-zv.prokurorin e Përgjithshëm të Rusisë

Prokurorja e Përgjithshme, Arta Marku priti sot në një takim ish-zëvendësprokuror i Përgjithshëm i Rusisë dhe njëkohësisht zëvendëspresident i Shoqatës Ndërkombëtare të Prokurorëve, Aleksandër Zvjagincev. Ambasada Ruse thekson se  “gjatë qëndrimit të tij në Tiranë, juristi, historiani, shkrimtari dhe regjisori ...

Read More »

FMN: Kujdes me koncensionet!

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) deklaroi se rritja ekonomike e Shqipërisë është forcuar, por la të kuptohet se jo të gjithë kanë përfituar nga zgjerimi i ekonomisë. Jan Kees Martijn, shefi i misionit të FMN-së në Tiranë, u shpreh: “Rritja ekonomike ...

Read More »