Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 8)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Si “vdesin” revolucionet Kulturore

Nga Victor Davis Hanson Ato hanë veten e tyre, përveç rastit kur ngrihet një diktator mizor, që e bashkon dhe e vë nën kontrollin e tij turmën. Ngjashëm me puçet ushtarake apo revolucionet politike, revolucionet kulturore nuk ndryshojnë vetëm qeveritë ...

Read More »